سس‌ها انواع مختلف و طعم‌های متفاوت دارند و می‌توانند به عنوان یک چاشنی طعم فوق‌العاده خوبی به غذاها بدهند. سیر از گیاهانی است که به خاطر طعم و خواصش طرفداران بسیار زیادی دارد.
کد خبر: ۱۲۷۸۴۳۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره،سس سیر حالت خامه ای شبیه به مایونز دارد و لیمو تازه در کنار طعم بی‌نظیر سیر مزه فوق‌العاده‌ای به این سس بخشیده است. سس سیر به علت و جود سیر در آن خون را رقیق کرده و احتمال بروز سکته را کاهش می‌دهد.

طرز تهیه سس سیر

مواد لازم سس سیر

سیر

1 پیمانه

آب لیمو

1/2 پیمانه

نمک

1 قاشق سوپ‌خوری

روغن کانولا

1/3 پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه سس سیر

  1. ابتدا سیر و نمک را درون میکسر (مخلوط‌کن) ریخته و به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.
  2. در این مرحله با لیسک اطراف میکسر را تمیز کنید و 2 قاشق از آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید و مجددا 30 ثانیه مخلوط کنید.
  3. به آرامی و به صورت متناوب آب لیمو و روغن را به آن اضافه کنید تا حالتی غلیظ و خامه‌ای پیدا کند. (این کار 5 تا 7 دقیقه به طول می‌انجامد.)
  4. سس سیر را به مدت 3 ماه در ظرف در‌بسته در یخچال نگهداری کنید.

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها