در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از جالبانه ،وقتی از نزدیک به استیل نگاه کنید خواهید دید که در سطح آن رد برس وجود دارد. اینها رگه نامیده میشوند که بر اثر فرآیندهای تولید به وجود آمده اند. نکته قابل توجه این است که هنگامی که شما میخواهید خراشها را بردارید باید در جهت رگهها بمالید. زیرا اگر این کار اشتباه انجام دهید خراشها بدتر میشوند. توجه داشته باشید که تکنیکهای شرح داده شده در اینجا را روی استیلهایی که دارای روکش شفاف محافظ و یا سطح مصنوعی هستند، استفاده نکنید؛ زیرا آسیبهای بیشتری وارد خواهید کرد. در حالی که نکته بالا را در ذهن دارید، ابزار مورد نیار خود را بردارید کار خود برای تمیز کردن سطح استیل شروع کنید. ممکن است به اندازهی اول نو نشود، ولی باعث میشود ظاهر آشپزخانتان جان تازه بگیرد و و برای سالهای آینده همان طور باقی بماند.
از یک شوینده غیر ساینده مثل یک سیم مسی استفاده کنید (در صورتی که نمیخواهید هزینه کنید از خمیر دندان سفید کننده استفاده کنید).
برای خشهای عمیقتر که با استفاده از روش قبل از بین نمیروند، از سنباده شنی نرم و خیس استفاده کنید. سنباده شنیهای به طور کلی حاوی یک ترکیب پولیش و مجموعهای ازلایههای ساینده هستند. برای از بین بردن خراشها از استیل و برگرداندن سطح به شکل اولیه، باید روی تمام خشها از درشتترین تا ریزترین کار کرد.
برای اینکه سطح فلز خود همیشه جدید به نظر برسد، از مواد ساینده و سیم ظرف شویی برای تمیز کردن و پاک کردن به طور دائم استفاده نکنید. در هنگام شستن قابلمههای سنگین یا چدنی، از سینک استیل خود با یک حصیر پلاستیکی محافظت کنید. فقط مطمئن شوید که بعد از شستشو، حصیر را جدا کنید تا آب در زیر آن گیر نکند، زیرا میتواند باعث تغییر رنگ شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: