به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، بستنی نسکافه ای یکی از محبوبترین گزینههای عاشقان قهوه و شکلات است با بافتی لطیف و خامه ای که بدون نیاز به دستگاه بستنی ساز میتوانید در منزل به راحتی تهیه کنید.

مواد لازم بستنی نسکافه ای
شیر
|
۱ و ½ پیمانه
|
زرده تخم مرغ
|
۵ عدد
|
شکر
|
¾ پیمانه یا ۱۵۰ گرم
|
نسکافه
|
۲ قاشق غذاخوری
|
خامه صبحانه
|
۱ پیمانه
|
وانیل
|
۱/۸ قاشق چایخوری
|
نمک
|
۱/۸ قاشق چایخوری
|
شکلات خرد شده
|
۱۵۰ گرم
|
طرز تهیه بستنی نسکافه ای
- زردههای تخم مرغ، وانیل و شکر را به کمک همزن بزنید تا کرم و کشدار شود. (زمان تقریبی بسته به قدرت همزن بین ۵ تا ۸ دقیقه است.)
- نسکافه را به شیر اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا در آن حل شود.
نکته: در صورت تمایل میتوانید نسکافه را با اسپرسو و یا قهوه مورد علاقه خود جایگزین کنید.
- شیر نسکافه و خامه را، به مایه تخم مرغی اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید.
- کاسترد نسکافهای را با حرارت خیلی ملایم به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه مرتب به هم بزنید و اجازه دهید به غلظت برسد.
- کاسترد را به مدت یک ساعت در دمای محیط و سپس در فریزر استراحت دهید تا کاملا خنک شود.
- در این مرحله اگر بستنی ساز دارید که مطابق معمول بستنی را به دستگاه منتقل کرده و شروع به زدن میکنید. در غیر این صورت، کاسه همزن را روی یک ظرف بزرگ یخ و نمک قرار دهید و با درجه متوسط همزن شروع به هم زدن مایه بستنی بر روی یخ کنید.شکلات خرد شده یا چیپس شکلات را با کاسترد نسکافهای مخلوط کنید.
- زمانی که بستنی شروع به بستن کرد و فرم گرفت، بستنی نسکافهای را به یک قالب لوف منتقل کنید و ۳۰ تا ۴۵ دقیقه درون فریزر استراحت دهید.
- مجددا بستنی را به کاسه همزن و ظرف یخ منتقل کنید و ذرات یخ ایجاد شده در بستنی به کمک همزن از هم باز کنید. ۵ تا ۸ دقیقه بزنید و مجددا بستنی را به فریزر منتقل کنید.
- مرحله آخر را تا ۴ مرتبه تکرار کنید و نهایتا بستنی نسکافهای آماده سرو خواهد بود.
قبل از سرو بستنی نسکافه ای، بستنی را به مدت ۵ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید و سپس، به کمک اسکوپ زن بستنی را درون ظرف مورد نظر سرو کنید.