به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره، سوشی غذای مرسوم چین و ژاپن امروزه در کشورهای دیگر نیز رواج پیدا کرده. طرز تهیه سوشی با جلبک یا بدون جلبک، سوشی کالیفرنیایی و سوشی با تن ماهی بسیار آسان بوده و با فراهم بودن مواد و رعایت نکات مهم در منزل قابل انجام است.

|
برنج |
۲/۳ لیوان |
|
سرکه برنج |
۳ قاشق |
|
شکر |
۳ قاشق |
|
نمک |
۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری |
|
جلبک نوری |
۴ ورق |
|
خیار بدون پوست |
۱ عدد |
|
آووکادو خرد شده |
۱ عدد |
|
گوشت ماهی |
۲۵۰ گرم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است