به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ، مربای سیب یکی از مرباهای خوشمزه و پرطرفداری است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. از این مربای خوشمزه میتوانید به عنوان صبحانه و عصرانه استفاده کرده و همچنین اگر به تزئیین شیرینیها مثل شیرینی مربایی علاقه دارید، میتوانید از این مربای خوشمزه به این منظور استفاده کنید. در ادامه شما را با طرز تهیه مربای سیب و نکات کلیدی برای خوشمزه شدن آن آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم مربای سیب
۱ کیلوگرم
|
سیب
|
۱ کیلوگرم
|
شکر
|
۱ قاشق غذاخوری
|
زعفران دم کرده (اختیاری)
|
۴ قاشق غذاخوری
|
گلاب
|
۳ قاشق غذاخوری
|
آب لیمو
|
طرز تهیه مربای سیب
- سیبها را بخوبی شسته، پوست آنها را بگیرید و آن را از وسط نصف کرده، هستههای داخل آن را خارج کنید و به کمک تخته آشپزخانه آنها را به صورت مکعبی در ابعاد کوچک خرد کنید.
- پسیبهای خرد شده را داخل کاسه ریخته و آب لیمو را به همراه یک لیوان آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید برای حدود یک ساعت به همین صورت باقی بمانند.
- پقابلمه مناسبی انتخاب کرده و داخل آن ۴ لیوان آب بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا آب بجوش بیاید. در حین جوش آمدن شکر را به آرامی داخل قابلمه اضافه کنید و آرام با قاشق به هم بزنید تا زودتر در آب حل شود.
- پزمانی که آب به جوش آمد سیبها را از داخل ظرفی که در آن قرار داشت در یک آبکش ریخته و پس از آن به آرامی آنها را به شربت در حال جوش اضافه کنید و در همین مرحله رعفران دم کرده خود را به آن اضافه کنید. حال شعله گاز را ملایم کرده و اجازه دهید مربای شما برای مدت ۲۰ دقیقه پخته شده و به غلظت مورد نظر برسد. پس از این زمان یکی از سیبها را از داخل قابلمه خارج کرده، اجازه دهید کمی سرد شده و آن را امتحان کنید؛ اگر سیب نرم تر شده بود و شربت مربا نیز به غلظت مورد نظرتان رسیده بود، قابلمه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.
- پ پس از آنکه قابلمه را از روی حرارت برداشتید، بلافاصله گلاب را به قابلمه اضافه کنید.
- پپس از سرد شدن مربا، آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.