غذایی خوشمزه با بادمجان

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوجه

این ته‌چین هم ظاهر زیبایی دارد و هم خوشمزه است و یک غذای کامل برای گیاه‌خوارها. این غذا با مواد اولیه‌ی کم هزینه تهیه می‌شود.
کد خبر: ۱۲۷۶۱۴۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کوکپد، در این بخش از غذاهای لذیذ ایرانی برای شما دستور تهیه “ته چین بادمجان و گوجه” را در نظر گرفته ایم.

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوجه

مواد لازم ته چین بادمجان وگوجه

 

پلوپز برنج

1پیمانه

زعفران

به اندازه کافی

تخم مرغ

1 عدد

ماست

4 ق غ

گوشت مرغ یا گوسفند

100 گرم به دلخواه

بادمجان

یک عدد متوسط

گوجه

1 عدد

نمک فلفل دارچین

به اندازه کافی

 

طرز تهیه ته چین بادمجان و گوجه

  1. ابتدا گوشت مرغ یا گوسفند رو با پیاز می پزیم و وقتی پخت ریش ریش می کنیم.

  2. رنج رو نیم پز و آبکش می کنیم مثل برنج آبکش که درست می کنیم.

  3. ماست و زعفران و تخم مرغ و نمک و فلفل رو مخلوط می کنیم.

  4. برنج آبکش شده رو با مخلوط ماست و تخم مرغ ترکیب می کنیم.

  5. بادمجان و گوجه رو سرخ می کنیم و نمک می زنیم که طعم دار بشه.

  6. بعد کف قابلمه یا قالب رو چرب می کنیم و یک لایه دو سه سانتی از برنج رو می ریزیم و فشرده می کنیم.

  7. روش کمی گوشت می چینیم. حالا هم می تونیم روی گوشت برنج بدیم بعد گوجه و دوباره برنج و بعد بادمجان بذاریم هم میتونیم همه ی مواد رو با هم لای برنج بذاریم.

  8. گوشت و بادمجان و گوجه رو همه با هم وسط گذاشتم و حتما دارچین بپاشید چون خیلی معطر میشه.

  9. بعد داخل فر می ذاریم یا روی حرارت متوسط دم می ذاریم.

  10. بعد تقریبا یک‌ساعت آماده است. بر میگردونم داخل ظرف مناسب و میل می کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها