در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کوکپد، در این بخش از غذاهای لذیذ ایرانی برای شما دستور تهیه “ته چین بادمجان و گوجه” را در نظر گرفته ایم.
پلوپز برنج |
1پیمانه |
زعفران |
به اندازه کافی |
تخم مرغ |
1 عدد |
ماست |
4 ق غ |
گوشت مرغ یا گوسفند |
100 گرم به دلخواه |
بادمجان |
یک عدد متوسط |
گوجه |
1 عدد |
نمک فلفل دارچین |
به اندازه کافی |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت