به گزارش جام جم آنلاین به نقل ستاره، از حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنید و امتحان کنید. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان میآید و طرفدار آن میشوید. این ترشی خوشمزه تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن است.

مواد لازم برای تهیه ترشی غوره خانگی
| غوره |
500گرم |
| سرکه (سفید) |
500گرم |
| نمک |
به مقدار لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن
طرز تهیه ترشی غوره خانگی
- برای تهیه این ترشی در منزل غورهها را با مواد ضدعفونی کننده سبزیجات خوب بشویید و آبکش کنید. سپس دم غورهها را جدا کنید.
- ظرف مناسبی برای نگه داشتن ترشیتان انتخاب کنید و آن را خوب خشک کنید. توجه کنید اگر ظرفتان خیس باشد باعث خرابی ترشی میشود.
- بهترین ظرف برای نگه داشتن ترشی ظروف شیشهای هستند اما اگر به ظرف شیشهای دسترسی ندارید از ظروف پلاستیکی هم میتوانید استفاده کنید.
- غورهها را داخل ظرف شیشهای میریزیم و نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را میبندیم.
- در ظرف را خوب ببندید و آن را به مدت حداقل 10 روز در محیطی به دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. ترشی شما بعد از 10 روز قابل استفاده است.