
به گزارش جام جم انلاین به نقل از خبرگزاری مهر ، Freepik محبوب ترین وب سایت اینترنت در عرصه گرافیک و عکاسی است و در میان صد وب سایت برتر اینترنتی الکسا در رتبه ۹۷ قرار دارد.
فری پیک به علت در دسترس قرار دادن هزاران عکس رایگان باکیفیت و طراحیهای گرافیکی محبوبیت زیادی دارد و هک آن باعث نگرانی میلیونها کاربر این سایت شده است.
مدیران فری پیک با ارسال ایمیل موضوع را به اطلاع کاربران خود رساندهاند. هویت هکرها هنوز مشخص نشده و آنها با سوءاستفاده از یک آسیب پذیری امنیتی در اس کیو ال سرور سایت یادشده توانستهاند اطلاعات کاربران فری پیک را سرقت کنند.
فری پیک اعلام نکرده سرقت اطلاعات ۸.۳ میلیون کاربر این سایت چه زمانی رخ داده، اما موضوع را به پلیس اطلاع داده و تحقیقات در این زمینه در جریان است. از میان افراد تنها کلمات عبور ۴.۵ میلیون نفر هک شده که عمدتاً همان کلمات عبور آنها در زمان استفاده از گوگل، فیسبوک و توئیتر بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد