
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، سیما سادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۴۹ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که ۸۴۲ مورد بستری شدند.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور افزود: مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۱۸۹ هزار و ۸۷۶ نفر رسید.
وی با بیان اینکه متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند، ادامه داد: مجموع جان باختگان این بیماری به ۸ هزار و ۹۵۰ نفر رسید.
لاری گفت: خوشبختانه تا کنون ۱۵۰ هزار و ۵۹۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت تصریح کرد: ۲۷۶۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
وی ادامه داد: تا کنون یک میلیون و ۲۶۹ هزار و ۱۹۴ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری با اعلام اینکه استان های خوزستان، آذربایجان غربی، هرمزگان، کردستان و سیستان و بلوچستان در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: موارد بستری در استانهای تهران، خراسان رضوی و بوشهر در حال افزایش است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: