در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از فارس، طبق گفته محققان افرادی که به طور مرتب در خانه وعدههای غذایی میپزند، احتمالاً رژیم غذایی با کیفیتتری دارند، اما ارتباط بین پخت و پز در خانه و کیفیت رژیم غذایی بین جمعیت کم درآمد و کم درآمد متفاوت است.
این مطالعه که روز دوشنبه در وب سایت دانشگاه میشیگان (UM) منتشر شده، 8 هزار و 668 بزرگسال در سن 20 سال یا بالاتر با دادههای کامل را تحت بررسی قرار داده است.
شاخص غذا خوردن سالم (HEI) از صفر تا ۱۰۰ متغیر بود که ۱۰۰ نمره بهترین و بالاست که نشان دهنده کیفیت بهتر رژیم است. نمره در ۱۳ بخش مؤثر اندازه گیری هر دو گروه مواد غذایی کفایت و اعتدال است.
از مشارکت کنندگان، ۱۳ درصد در خانوارهایی زندگی می کردند که شخصی شام صفر تا ۲ بار در هفته پخت و پز می کرد، ۲۱ درصد در خانوارهایی زندگی میکردند که شخصی شام ۳ تا ۴ بار در هفته میپخت، ۳۱ درصد در خانوارهایی زندگی میکردند که شخصی در آن ۵ تا ۶ بار شام در هفته میخورد و ۳۶ درصد در خانههایی زندگی میکردند که شخصی بیش از ۷ بار در هفته غذا طبخ میکردند.
این مطالعه نشان داد که فرکانس پخت و پز بیشتر، بیش از سه بار در هفته، با نمره بالاتر HEI در مقایسه با پخت و پز ۰ تا ۲ بار در هفته همراه بود. در مقایسه با پخت و پز ۰ تا ۲ بار در هفته، پخت و پز شام بیش از هفت بار در هفته منجر به افزایش ۲.۹۶ امتیاز در کل در کل شد.
به طور خاص، افزایش ۲.۶۸ امتیاز در بین افراد کم درآمد و ۵.۰۸ امتیاز در بین افراد با درآمد بالاتر بود.
محققان گفتند: در حالی که تحقیقات بیشتری برای درک بیشتر تفاوت های سیستماتیک بالقوه بین جمعیتهای کم درآمد درآمد بیشتر برای آشپزخانه سالم مورد نیاز است، افزایش دسترسی به گزینههای غذایی سالم تر ممکن است راه حلی برای کاهش اختلاف بین دو جمعیت باشد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم