به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مهر، گردو حاوی چربی اشباع نشده سالم است که به کاهش کلسترول بد LDL کمک می کند. بادام، فندق و پسته هم چنین خواصی دارند.
لوبیا و جو هم فیبر محلول دارند که به کاهش کلسترول کمک می کند. کارشناسان استفاده از این دو را به جای گوشت در وعده ناهار و شام توصیه می کنند.
آووکادو هم سرشار از اسیدهای چرب مونواشباع نشده است و می تواند به کاهش LDL کمک کند.
بسیاری از مواد خوراکی گیاهی به طورطبیعی حاوی استرول ها و استانول ها هستند، موادی که با کلسترول مقابله می کنند.
مصرف ۲ تا ۳ گرم استرول و استانول در روز می تواند ۱۰ تا ۱۵ درصد به کاهش LDL کمک کرده و ریسک بیماری قلبی را تا ۲۰ درصد کاهش دهد.
مواد خوراکی سرشار از چربی های اشباع، نظیر گوشت قرمز و کره، هم بسیار موجب افزایش کلسترول می شوند.
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» از یورو ۲۰۲۴ میگوید
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: