یک مسئول سازمان غذا و دارو به تشریح غنی‌سازی آرد گندم نانوایی‌ها به‌منظور رفع کم‌خونی ناشی از فقر آهن پرداخت.
کد خبر: ۱۰۸۸۶۰۴
ترفندی ساده برای درمان سریع کم خونی شدید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، زهره پوراحمدی ــ کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: با توجه به گزارشات و بررسی‌های صورت‌گرفته در خصوص وجود کم‌خونی ناشی از فقر آهن در افراد جامعه، سازمان غذا و دارو طی سال‌های گذشته، به‌جهت تأمین نیاز ضروری افراد جامعه به ریزمغذی آهن و تأمین سلامت آنها، اقدام به غنی‌سازی آرد گندم نانوایی‌های سنتی به‌جز نان سنگک، به ریزمغذی‌های آهن و اسید فولیک خوراکی در کل کشور، کرده است لذا آرد نان سنگک به‌جهت آزادی در انتخاب برای افراد جامعه و همچنین ویژگی آرد سنگک از شمول طرح خارج شده است.

وی اظهار داشت: طرح مذکور مشمول تمامی آردهای مخصوص نان‌های سنتی تافتون، بربری و لواش در کارخانه‌های آردسازی کشور است.

کارشناس ارشد نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو بیان داشت: با انجام این طرح 30 میلی‌گرم آهن و نیم میلی‌گرم اسید فولیک به یک کیلوگرم آرد گندم از طریق پرمیکس مربوطه اضافه می‌شود، این مقدار آهن افزوده تقریباً حدود 30 درصد نیاز روزانه افراد بزرگسال را تأمین می‌کند.

پوراحمدی ادامه داد: این طرح در سال‌های اخیر به‌طور جدی مورد پایش قرار گرفته است. در کارخانجات آردسازی، مسئولین فنی که نماینده سازمان غذا و دارو هستند و همچنین کارشناسان معاونت‌های غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور این طرح و افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسید فولیک به‌ویژه مقدار آن را مورد پایش و آزمایش قرار می‌دهند و با متخلفین برخورد قانونی می‌شود.

وی در پایان عنوان داشت: طبق گزارشات دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، طرح مزبور در کاهش کم‌خونی ناشی از فقر آهن و همچنین کمبود اسید فولیک مؤثر بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها