در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم، در مورد ماهیتابههای رژیمی نیز باید گفت از آنجا که پوشش داخلی این قابلمهها از جنس تفلون است، در صورت ایجاد خراش در سطح قابلمه بهتر است آن را کنار بگذارید، چون در این صورت سلامت شما به خطر میافتد.
البته چون در این ماهیتابهها بسته میشود، مقدار اکسیژن اطراف مواد غذایی کاهش مییابد و فشار داخل قابلمه بیشتر میشود. در چنین شرایطی زمان پخت کم میشود. اگر هم شعله گاز کم باشد خوراک حالت سرخ کرده مطلوبی پیدا میکند و نیازی به استفاده زیاد از روغن نیست. پس این ماهیتابهها از این نظر برتری دارند که چربی کمتری به بدن میرسانند و سبب اضافه وزن و چاقی نمیشوند.
در مورد زودپز، آرام پز و بخارپز نیز باید گفت استفاده از زود پز برای تهیه تمام غذاها از انواع گوشت و مرغ گرفته تا سوپ و سبزیجات با توجه سرعت پخت و حفظ ویتامینهای غذا میتواند مناسب باشد. آرامپز هم برای خانمهای شاغل کاربرد دارد. بخارپز هم ما را به مصرف غذاهای سالم و بدون روغن تشویق میکند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم