به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، غذائیت تخممرغ شبیه گوشت است, بهترین تخممرغ آن است که بزرگ باشد و در همان روز تخمگذاری مصرف شود.
گرمای هوا سبب فساد سریع تخممرغ میشود و برای جلوگیری از فاسد شدن میتوان آن را در نمک قرار داد, طبیعت زرده آن مرکب القوی و مایل به گرمی, سفیده آن سرد و تر و پوست بیرون آن سرد و خشک است.
زرده تخممرغ، مقوی قلب و مغز است همچنین سبب تقویت نیروی جنسی میشود؛ زرده تخممرغ در شخصی که خون زیاد از او دفع شده بسیار مفید است, تخم اردک و مرغابی و تخمهای مشابه آنها غلیظ و دیرهضم هستند، بوی بدی دارند و خلط فاسد تولید میکنند.
مناسبترین، زود هضمترین و خونسازترین شکل پخت تخممرغ بهصورت نیمبرشت است؛ برای تهیه تخممرغ نیمبرشت باید ابتدا آب را جوشانده سپس تخممرغ را بهمدت پنج دقیقه در آن بجوشانند.
تخممرغی که زیاد جوشانده شود دیرهضم است و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است, تخممرغ برای مزاجهای سرد و معدههای ضعیف مضر است؛ در صورت ضرورت بهتر است با نمک و فلفل و سرکه بخورند که سبب لطیف شدن آن میشود, تمامی تخمها موجب تقویت نیروی جنسی میشوند مخصوصاً تخم گنجشک اما مداومت به آن زیانآور است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد