یک صبحانه ایرانی، معمولا با مربا و کره و پنیر همراه است.
کد خبر: ۹۹۸۰۷۴

برای صبحانه این هفته طرز تهیه مربای بالنگ را در نظر گرفته‌ایم.

مواد لازم:

بالنگ: درشت سه عدد

آبلیمو: سه قاشق غذاخوری

شکر: هم وزن بالنگ‌ها

گلاب: پنج قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: به میزان لازم

پوست زرد رنگ روی بالنگ‌ها را بگیرید، میوه آن را از وسط نصف کنید و داخل بالنگ را خالی کنید.

بالنگ‌ها را به قطعاتی چارگوش کوچک خرد کنید و در آب سرد بگذارید و بعد از چند دقیقه بشویید.

آب را جوش بیاورید و بالنگ‌ها را در آن بریزید. بعد از یک دقیقه جوش خوردن بالنگ‌ها را در بیاورید و سریع در آب سرد قرار دهید. شوک این‌ کار باعث می‌شود تلخی بالنگ‌ها گرفته شود. این کار را پنج تا شش بار تکرار کنید. بعد از آن بالنگ را به مدت بیست دقیقه در آب جوش بجوشانید تا پخته و نرم شود و باز دوباره با آب خنک بشویید. شکر را در آب حل کنید و بجوشانید تا غلیظ شود و قوام بیاید. بعد از خنک شدن آن را از روی حرارت کنار بگذارید تا خنک شود و بالنگ‌ها، زعفران آب شده و گلاب را در آن بریزید و روی شعله قرار دهید تا مربا با جوشیدن به غلظت مناسب برسد.

در آخرین مرحله آبلیمو را اضافه کنید تا یک جوش بخورد و بعد از روی حرارت بردارید. و بعد از خنک شدن کامل در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها