در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر عامل یک شرکت دانشبنیان دراین باره گفت: این جلبک دریایی با 78 درصد پروتئین با ارزش غذایی بالا، سرشار از ویتامین B12 و آهن است که با بهرهگیری از تسهیلات اقتصاد مقاومتی افزودن این نوع جلبک به شیرینی در اصفهان انجام و با موفقیت اجرا شد.
امید نگینی افزود: جلبک دریایی استرولینا در آزمایشگاه به مدت یک ماه تولید و پس از فرآیند برداشت و خشک کردن، پودر شده و با افزودن طعمدهندههای خوراکی به شیرینی تبدیل شد که برای بیماران دیابتی بسیار سودمند است.
وی گفت: در این نوع شیرینی هیچگونه قند و شکر استفاده نمیشود و هر آنچه هست، گیاهی است.
نگینی با اشاره به اینکه ظرفیت تولید این شیرینی لوز سالانه حدود 300 تن است، افزود: برای اجرای این طرح 300 میلیون تومان آورده خصوصی و تسهیلات اقتصادمقاومتی هزینه شده و در صورت حمایت به تولید انبوه میرسد.
این شیرینی لوز بدون شکر با شماره 79899 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی به ثبت رسید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: