طرح تحقیقاتی تولید و تکثیر جلبک دریایی استرولینا و استفاده آن در شیرینی، نخستین بار در اصفهان با موفقیت اجرا شد.
کد خبر: ۹۸۳۵۳۹

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان دراین باره گفت: این جلبک دریایی با 78 درصد پروتئین با ارزش غذایی بالا، سرشار از ویتامین B12 و آهن است که با بهره‌گیری از تسهیلات اقتصاد مقاومتی افزودن این نوع جلبک به شیرینی در اصفهان انجام و با موفقیت اجرا شد.

امید نگینی افزود: جلبک دریایی استرولینا در آزمایشگاه به مدت یک ماه تولید و پس از فرآیند برداشت و خشک کردن، پودر شده و با افزودن طعم‌دهنده‌های خوراکی به شیرینی تبدیل شد که برای بیماران دیابتی بسیار سودمند است.

وی گفت: در این نوع شیرینی هیچ‌گونه قند و شکر استفاده نمی‌شود و هر آنچه هست، گیاهی است.

نگینی با اشاره به این‌که ظرفیت تولید این شیرینی لوز سالانه حدود 300 تن است، افزود: برای اجرای این طرح 300 میلیون تومان آورده خصوصی و تسهیلات اقتصاد‌مقاومتی هزینه شده و در صورت حمایت به تولید انبوه می‌رسد.

این شیرینی لوز بدون شکر با شماره 79899 در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی به ثبت رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها