ساسان انصاری: نمی‌خواهم فقط حرف بزنیم

نمی دانستم طارمی می‌آید

بازگشت مهدی طارمی بار دیگر انگیزه را به اردوی قرمزها برگردانده است. طارمی با عقد قراردادی دو ساله بار دیگر به عضویت این باشگاه در آمد.
کد خبر: ۹۲۳۲۴۵

حالا بماند که شاید در ادامه راه مشکلاتی برای او به خاطر این اتفاق پیش بیاید. طارمی به دوستانش گفته تمام خطرات این اتفاق را به جان خریده و به ایران بازگشته است. البته می‌گویند بازیکنان پرسپولیس زودتر از اینها در جریان بازگشت مهدی طارمی به پرسپولیس بوده‌اند، چرا که او در تماس‌هایی که با بازیکنان داشت آنها را در جریان گذاشت. ساسان انصاری وینگر چپ قرمزها که البته در بیشتر پست‌های هجومی می‌تواند بازی کند، می‌گوید از بازگشت طارمی خبر نداشت. او در این باره به جام‌جم ورزشی می‌گوید: «من از این موضوع بی‌خبر بودم و نمی‌دانستم مهدی قرار است برگردد. از رسانه‌ها مطلع شدم او چنین قصدی دارد و سرانجام مهدی را سر تمرین تیم دیدم.» انصاری توضیح می‌دهد: «حضور طارمی قطعا به تیم انگیزه زیادی می‌دهد. او سال گذشته آقای گل لیگ شد و جزو موثرترین بازیکنان لیگ برتر بود. با مهدی تیم ما کامل شد و حالا حرف‌های بیشتری برای گفتن داریم.»

ساسان درباره سکوت این روزهای بازیکنان پرسپولیس و خودش می‌گوید: «راستش تمرکزمان را روی تمرینات گذاشته‌ایم. خود من نمی‌خواهم فقط حرف بزنم و دوست دارم عمل کنم. تا اینجا همه چیز خوب پیش رفته. اردوی خوبی در اوکراین داشتیم و ان‌شاءالله تا پیش از شروع لیگ برتر به آمادگی و هماهنگی صد‌در‌صد می‌رسیم.» انصاری درباره احتمال نیمکت‌نشینی‌اش در پرسپولیس توضیح می‌دهد: «نمی‌توان هیچ بازیکنی را صد‌در‌صد فیکس یا صد‌در‌صد ذخیره دانست. هر بازیکنی تلاشش را می‌کند تا بازی کند. من هم نهایت تلاشم را می‌کنم و اگر برای بازی فرصت داشتم، نهایت تلاشم را می‌کنم.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها