به گزارش جام جم آنلاین، علی فلاحیان وزیر اسبق اطلاعات در حاشیه مراسم ختم والده اخوان فلاحزاده که بعدازظهر امروز (یکشنبه23 خرداد) در مسجد نور تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پرسشی درباره سندسازی بیبیسی علیه امام خمینی(ره) اظهار کرد: امام دریای بزرگی است که این سندسازی و دروغپردازیها تاثیری ندارد.
وی با تاکید بر جعلی بودن اسناد بیبیسی و دروغپراکنی دستگاه رسانهای انگلیس گفت: در دوران انقلاب اسلامی همیشه این دروغپردازیها برای جلوگیری از گسترش و تشکیک در انقلاب وجود داشته است.
وزیر اسبق اطلاعات افزود: دستگاه دروغپراکنی انگلیس، سعی دارد با سندسازی جعلی بگوید که انقلاب اسلامی با غربیها مشکلی ندارد و دشمنستیز نیست.
وی با تاکید بر بحث استکبارستیزی تصریح کرد: حرکتهایی در داخل و خارج کشور شکل گرفته تا اینگونه در میان مردم القاء کنند که آمریکاستیزی و استکبارستیزی در گفتمان انقلاب اسلامی نیست.
منبع:تسنیم
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم