نایب رییس اتاق بازرگانی ایران در گفت و گو با جام جم آنلاین :

مبادلات دلاری نداریم / بانک مرکزی بخش خصوصی را ضمانت نمی کند

ورود 5500 میلیارد ریال سرمایه خارجی به کشور در پسابرجام

مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران از صدور 200 کد معاملاتی بورس برای سرمایه گذاران خارجی در سال 94 خبرداد و گفت: با موفقیت برجام سرمایه گذاری خارجی در بورس به 5500 میلیارد ریال رسیده است.
کد خبر: ۸۸۷۹۹۵
ورود 5500 میلیارد ریال سرمایه خارجی به کشور در پسابرجام

به گزارش جام جم آنلاین ، حسن قالیباف اصل در جمع خبرنگاران آمار صدور کل معاملات بورس امسال را در طول تاریخ این سازمان بی سابقه دانست و افزود: با توجه به کدهای معاملاتی صادر شده در سال جاری، مجموع کدهای معاملاتی سرمایه گذاران خارجی به 550 کد رسیده است.
وی به حوزه پذیرش و عرضه بورس اشاره کرد و گفت: امسال چهار شرکت بزرگ سیمان خوزستان، پتروشیمی مقیم، بیمه ما و پتروشیمی فجر موفق به پذیرش و عرضه در بازار سرمایه شدند.
وی افزود: همچنین برخی شرکت ها همچون پتروشیمی جم و سبحان دارو نیز در فرابورس موفق به ورود در بازار بورس شدند.
به گفته وی، در حال حاضر تعداد دیگری شرکت نیز پذیرش شده اند که در صورت کسب شرایط می توانند وارد عرضه در این بازار شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها