مرگ پدر به دست پسر

پسر جوان که درجریان دعوا با پدرش او را با ضربه چاقو کشته و گریخته بود، پس از هفت ساعت فرار دستگیر شد.
کد خبر: ۸۸۴۲۶۵
مرگ پدر به دست پسر

به گزارش جام‌جم ، سرهنگ محمدرضا ایران‌نژاد، فرمانده انتظامی شهرستان سیرجان در این باره گفت: مردی با پلیس تماس گرفت و از وقوع درگیری منجر به قتل در خانه همسایه‌شان در یکی از روستاهای بخش بلورد خبر داد. ماموران انتظامی با حضور در محل حادثه مشاهده کردند مرد 54 ساله با ضربه‌های چاقو و بیل به قتل رسیده است.

تحقیق از اعضای این خانواده نشان می‌داد پسر جوان خانواده در جریان درگیری با پدرش او را با ضربه‌های چاقو و بیل به قتل رسانده است.

عامل جنایت تحت تعقیب قرار گرفت و هفت ساعت بعد از این جنایت دستگیر شد.

متهم با انتقال به پلیس آگاهی به قتل پدرش اعتراف کرد و روانه زندان شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها