کاهش 36 درصدی صید ماهیان استخوانی در گیلان

معاون صید و بنادر ماهیگیری اداره کل شیلات گیلان، از کاهش 36 درصدی صید ماهیان استخوانی خزر در حوزه این استان خبر داد.
کد خبر: ۸۵۶۴۳۵

اکبر ایلدرم در این باره به ایرنا گفت: از ابتدای فصل صید در گیلان، 248 تن انواع ماهیان استخوانی توسط حدود 4000 صیاد عضو 51 شرکت تعاونی صید شد.80 تن از این میزان ماهی سفید، 158 تن کفال و 10 تن دیگر گونه‌ها بود که 55 میلیارد ریال ارزش اقتصادی فروش آن بود.

وی علت اصلی کاهش صید را بیشتر بودن روزهای کولاک دریا در سال جاری نسبت به سال‌های قبل و سرمای زودرس اول فصل پاییز عنوان کرد که موجب دور شدن ماهی کفال و رفتن به سمت اعماق دریا شده بود.

ایلدرم خاطرنشان کرد: چند روز گذشته شاهد بازگشت کفال ماهیان به آب‌های ساحلی و افزایش صید این گونه بوده‌ایم .

وی در ادامه از صید 5023 تن ماهی کیلکا در استان خبر داد و تصریح کرد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل یک درصد افزایش یافته است .

به گفته ایلدرم، از این میزان صید 200 تن مصرف انسانی بوده و مابقی به مصرف تولید پودر ماهی رسیده است.

وی ارزش اقتصادی فروش ناخالص این میزان کیلکای صید شده در گیلان را 48 میلیارد ریال عنوان کرد که توسط 270 صیاد با استفاده از 27 فروند شناور صورت گرفته است. در صورت تامین اعتبار 30 میلیارد تومانی مربوط به سفر استانی دولت به گیلان در بخش شیلات، قسمت اعظمی از مشکل ساماندهی تعاونی‌های پره صیادی استان رفع خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها