غذاهای مذکور هر دو در جامائیکا طبخ میشود. آکی و ماهی نمک سود، غذای ملی منطقه کارائیب و جامائیکاست که از سیب آکی، میوهای مخصوص مانند سیب و همچنین ماهی یعنی غذای اصلی مردم این جزیره تشکیل میشود.
غذای دوم که از لحاظ تاریخی به عنوان یکی از اولین غذاهای حاضری یا همان فستفود شناخته میشود از ماهی قطعهقطعه شده نمکی تهیه میشود.
براساس برخی گمانهزنیها، نام غیرمعمول این غذا از کشتیهای قایقرانی انگلیسی در قرن 18 میلادی گرفته شده است.
در آن زمان اگر افسر نیروی دریایی از افراد تحت امر خود کاری را میخواست که با سرعت هرچه تمامتر انجام دهند، از این عبارت استفاده میکرد: «مهر بزن و برو!» گویا سرعت بالای طبخ این غذا باعث شده تا این نام برایش برگزیده شود.
چمدان (ضمیمه پنجشنبه - روزنامه جام جم)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد