غذاهای مذکور هر دو در جامائیکا طبخ میشود. آکی و ماهی نمک سود، غذای ملی منطقه کارائیب و جامائیکاست که از سیب آکی، میوهای مخصوص مانند سیب و همچنین ماهی یعنی غذای اصلی مردم این جزیره تشکیل میشود.
غذای دوم که از لحاظ تاریخی به عنوان یکی از اولین غذاهای حاضری یا همان فستفود شناخته میشود از ماهی قطعهقطعه شده نمکی تهیه میشود.
براساس برخی گمانهزنیها، نام غیرمعمول این غذا از کشتیهای قایقرانی انگلیسی در قرن 18 میلادی گرفته شده است.
در آن زمان اگر افسر نیروی دریایی از افراد تحت امر خود کاری را میخواست که با سرعت هرچه تمامتر انجام دهند، از این عبارت استفاده میکرد: «مهر بزن و برو!» گویا سرعت بالای طبخ این غذا باعث شده تا این نام برایش برگزیده شود.
چمدان (ضمیمه پنجشنبه - روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم