در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا پوست انبه را بگیرید و آن را تکه تکه کنید و ادویهها را روی آن بریزید و یک شب استراحت دهید. در یک ظرف مناسب، روغن زیتون را ریخته و سیرهای له شده را درون آن بریزید و بگذارید گرم شود و ادویه و رب گوجه را هم اضافه و مخلوط کنید. در نهایت انبه و سرکه را افزوده و دوباره به آن حرارت دهید و به محض جوش آمدن، آن را از روی حرارت بردارید و در شیشهای بریزید و آن را هواگیری و در جای خنک نگهداری کنید. بعد از یک هفته ترشی شما آماده میشود.
فرنی با طعم پرتقال
مواد لازم: شکر: نصف لیوان، پودر سن ایچ: 4 تا 5 قاشق غذاخوری، آب پرتقال: 2 لیوان، نشاسته مرغوب: 6 قاشق غذاخوری، آب: یک لیوان سرخالی، خلال پسته یا بادام: به میزان لازم
طرز تهیه:در یک قابلمه مناسب، همه مواد را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب به هم بزنید تا نشاسته تهنشین نشود و مایه غلظت پیدا کند و بعد از اینکه قوام آمد و رد قاشق روی آن ماند، بلافاصله در ظرفهای دسر بریزید و روی آن را با خلال بادام یا پسته تزئین کنید و در یخچال بگذارید و بعد از یک ساعت میل کنید.
پاکوره، دسر خوزستانی
مواد لازم: آرد: نصف لیوان، آرد نخود: دوسوم لیوان، پیاز خرد شده: یک عدد، سبزی شامل: تره فرنگی، گشنیز و کمی جعفری ، 150 گرم، بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری، آب: یک فنجان، نمک و زرد چوبه: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:ابتدا آرد سفید و آرد نخود را به همراه بکینگ پودر و نمک و زردچوبه با هم مخلوط و دوبار الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید. سبزیهای خرد شده و آب را هم اضافه و مخلوط کنید.
روغن را در ماهیتابه ریخته، داغ کنید و از مواد به اندازه یک قاشق بردارید و در روغن داغ سرخ کنید. این دسر یا میانوعده را با سس تند کچاپ تزئین و میل کنید.
نان قندی
مواد لازم: آرد: 450 گرم، سبوس گندم: 30 گرم، شکر: 170 گرم، روغن مایع: 120 گرم، آب یا شیر: حدود 100 میلی لیتر، نمک میوه: یک قاشق غذاخوری، تخممرغ: یک عدد، کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا در یک ظرف مناسب، شکر، شیر یا آب، سبوس گندم، روغن مایع و نمک میوه را مخلوط کرده و خوب به هم بزنید. آرد را اندک اندک اضافه و خمیری لطیف تهیه کنید. بعد خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و با دست ورز داده و به صورت گلولهای درآورید و در سینی مناسبی چیده و روی آن را بپوشانید و 2 ساعت استراحت دهید و در انتها خمیر را روی سطح صافی که آردپاشی شده باشد، با وردنه به قطر چند میلیمتر باز کرده و در سینی چرب شده بگذارید و روی خمیرها را چند سوراخ بزنید و آنها را با تخممرغ و کنجد تزئین کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بگذارید. وقتی روی نانها طلایی شد، آن را از فر بیرون آورده و با یک لیوان شیر یا چای نوش جان کنید.
رولت بادمجان
مواد لازم: بادمجان کشیده و هماندازه: 7 تا 8 عدد، گوشت چرخ کرده: 150 گرم، پیاز رنده شده: یک عدد متوسط، نمک، فلفل و زردچوبه و روغن: به میزان لازم، سس تند کچاپ: به میزان لازم، رب گوجه: یک قاشق غذاخوری پر.
طرز تهیه: بادمجانها را پوست گرفته و از طول، برش ورقهای بزنید و در آب و نمک بگذارید. بعد از یک ساعت آنها را خشک و سرخ کنید. گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و ادویه مخلوط کنید و ورز دهید و کوفته قلقلی درست کنید و کمی تفت دهید و کنار بگذارید.
سپس یک ورق بادمجان سرخ شده را برداشته، یک عدد قلقلی را ابتدای آن بگذارید و آن را رول کنید و یک برش گوجه را با یک خلال به انتهای آن بزنید و به همین ترتیب همه رولها را آماده کرده و در یک ظرف مناسب بچینید و روی آنها یک لیوان آب و نمک و سس کچاپ تند بریزید و روی حرارت قرار دهید و به مدت 20 دقیقه بپزید. بعد در دیس مناسبی کشیده و اطراف آنها را با جعفری و خیار شور و زیتون تزئین و میل کنید.
شیرین قرمه
مواد لازم: گوشت خرد شده برای خورش: نیم کیلو، پیاز نگینی خرد شده: یک عدد بزرگ، قیسی: 250 گرم، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا گوشت را به قطعههای منظم برای خورش خرد کنید و با سه تا چهار لیوان آب روی حرارت گذاشته و بپزید. بعد از جوش آمدن، کف روی گوشت را بگیرید. در یک قابلمه مناسب روغن ریخته و پیاز نگینی خرد شده را در روغن سرخ کنید. بعد قیسی را که از قبل شسته و خیس کردهاید به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
گوشت پخته نمک ، ادویهها و زعفران را هم افزوده و بگذارید به آرامی خورش جاافتاده و تنگ آب شود. در صورتی که بخواهید خورش طعم ملس داشته باشد، میتوانید از نصف فنجان کشمش پلویی و مقداری آلو بخارا هم استفاده کنید و با قیسی تفت دهید و بپزید. این خورش را با پلو زعفرانی میل کنید.
هویج پلو
مواد لازم: برنج: 4 پیمانه، هویج: 4 عدد متوسط، مرغ: 300 گرم، زرشک: 4 تا 5 قاشق غذاخوری، نمک، زعفران و روغن: به میزان لازم، پیاز داغ: 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:مرغ را بپزید و از استخوان جدا کنید. هویج را با رنده درشت، رنده کرده و در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و پیاز داغ را به همراه مرغ تفت دهید. هویج را هم با حرارت بالا سرخ و مواد را مخلوط کنید. سپس زعفران و نمک زده و کنار بگذارید. برنج را آبکش کنید و در یک قابلمه نچسب تهدیگ نان بگذارید و برنج را کمکم بریزید و از مواد تفت داده شده لابهلای برنج بریزید و برنج را دم بگذارید. بعد از آماده شدن، در دیس کشیده و روی آن را با زرشک تفت داده شده تزئین و میل کنید.
مارمالاد زردآلو
مواد لازم: زردآلو: 2 کیلو، شکر: 500 تا 700 گرم، آب لیمو: نصف فنجان، ژلاتین: 3 ورق، آب: یک لیوان
طرز تهیه: ابتدا زردآلوها را بشویید و هسته آنها را درآورید. شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید. بعد از جوش آمدن، زردآلوها را اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا کاملا پخته وله شود. ژلاتین را با نصف فنجان آب روی حرارت غیرمستقیم و به روش بنماری حل و با آب لیمو به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا قوام آمده و کشدار شود. بعد از روی حرارت بردارید. پس از خنک شدن در ظرف مورد نظر ریخته و حتما در یخچال نگهداری کنید. مارمالاد نسبت به مربا شیرینی کمتری دارد و بیشتر در شیرینی و کیکهای خانگی استفاده میشود. اگر بخواهید مربای زردآلو تهیه کنید، مقدار شکر به اندازه میوه است و باید قبل از ریختن زردآلو شهد آن قوام آمده و برگههای زردآلو له نشود و ظاهرشان خیلی تغییر نکند و نیز مقداری پودر هل به آن اضافه شود.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد