اما با این حال ، حتی حمایت رئیس جمهور از بازار سرمایه نیز نتوانست مشکلی را حل کند. رکود چندین ماهه در بورس اوراق بهادار تهران در پی تصویب قطعنامه شورای حکام آژانس انرژی اتمی علیه جمهوری اسلامی ایران وارد بحرانی ترین روزهای خود شد و سازمان بورس با اعلام وضعیت بحرانی در بازار سرمایه این کشور از دولت و تمامی نهادهای اقتصادی برای حل این بحران استمداد طلبید.
با محکومیت فعالیت های هسته ای ایران ، شاخص کل بورس تهران بیش از 276واحد کاهش یافت و قیمت سهام شرکتهای عضو بازار سهام بیش از هزار میلیارد تومان سقوط کرد.
دولت و دستگاه های ذی ربط برای حل بحران بورس جلسات اضطراری را تشکیل دادند و با ارائه راهکارهایی چون ورود گسترده نقدینگی از سوی بانکهای دولتی و سرمایه گذاران نهادی برای برچیدن صف فروش سهام شرکتهای حاضر بی نتیجه ماند.
به اعتقاد منتقدان ، طرحهای ارائه شده از سوی دولت ، افزایش دخالت بازار پول و شرکتهای بزرگ دولتی اعم از بانکها و شرکتهای سرمایه گذاری موجب می شود انحصار 80درصدی دولت در بورس تهران همچنان افزایش یابد و بازار سرمایه ایران از ماهیت رقابتی و غیردولتی بودن بشدت فاصله گیرد.
با وجود ارائه راهکارهای مختلف ، خروج سرمایه از بورس تهران همچنان ادامه دارد،حتی خروج سیمان از سبد حمایتی دولت و آزادسازی قیمت آن نیز تاثیری بر بورس تهران نگذاشت و بحران به مرحله ای رسید که بورس تهران پس از گذشت بیش از 2سال، 9آبان شاخص 9هزار واحدی را تجربه کرد.
سقوط شاخص کل بورس به زیر 10هزار واحد، وضعیت بحرانی بورس را به حدی رساند که سهامداران چشم انداز روشنی را برای این بازار ترسیم نمی کنند و همه به دنبال خروج سرمایه خود از بورس هستند.
برخی صاحبنظران یکی از دلایل عمده را نامشخص بودن سیاست های اقتصادی دولت و نگرانی سرمایه گذاران از خط مشی های اقتصادی دولت جدید به همراه مسائل سیاسی بین المللی ، بویژه موضوع پرونده هسته ای ایران می دانند.
نزدیک شدن به ماه نوامبر و مطرح شدن مجدد پرونده هسته ای ایران و واکنش های اخیر بین المللی نسبت به سخنان رئیس جمهور درخصوص رژیم صهیونیستی این تصور را در میان سهامداران ایجاد کرده است که ممکن است بار دیگر تحریم های اقتصادی علیه ایران به اجرا درآید که در این صورت بسیاری از شرکتهای بورس با وضعیت مبهمی روبه رو خواهند شد.
همچنین خبر ممنوعیت واردات کالا از برخی کشورها از جمله کره جنوبی سهام برخی شرکتهای مرتبط با این کشور که قطعات خود را از این کشور وارد می کنند با کاهش قیمت روبه رو کرد. به هر حال ، ایجاد امنیت و آرامش در فضای اقتصاد کشور بسیار مهم است و به نظر می رسد سهامداران در کوتاه مدت و میان مدت به بازار بازنگردند. برای بازگرداندن بورس به وضعیت عادی باید آرامش را به فضای اقتصادی کشور بازگردانیم. همچنین تا زمان اجرای لایحه بازار اوراق سهامدار تهران باید رویه های جدید مدیریتی را به اجرا درآوریم.