ابتدا به مدت ۱۰ دقیقه بروکلیها را در۳ لیتر آب ولرم همراه با یک گرم (نصف قاشق چایخوری) پودر پرکلرین ۷۰ درصد خیس کنید.
سپس کلم انگل زدایی شده را از روی کفاب جمعآوری کرده و آن را دوباره با آب سالم شستشو دهید تا باقی مانده مایع ضر عفونی کننده از آن جدا شود.
.
برای طبخ کلم بروکلی، روشهای گوناگونی وجود دارد اما پختن درون آب و روی اجاق گاز و بخارپز کردن با اندکی نمک و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون بهترین روشهای پختن کلم بروکلی است . اگر دوست دارید کلم بروکلیهایتان را بپزید باید دقت کنید که حتما بعد از ۵ دقیقه آنها را کنترل کنید. برای این کار، کافی است یک چنگال را درون کلمها فرو کنید تا مطمئن شوید کاملا پختهاست . اگر پخته بود فورا آنها را از روی شعله مستقیم بردارید. یادتان باشد کلم بروکلی به حرارت حساس است و فورا از بین میرود.
یک روش دیگر هم برای از بین بردن انگلهای بروکلی گذاشتن آنها در ۳ دقیقه آب جوش است. با این ترتیب میتوانید با خیال راحت از این سبزی مفید استفاده کنید.
راه دیگر هم خیس کردن بروکلی به مدت ۵ دقیقه در آب همراه با سرکه و یا نمک به میزانی است که آب طعم ترشی و یا شوری را بگیرد.(جام جم سرا)
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد