طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کرده و وقتی حالت اسفنجی گرفت آن را حل می کنیم و به صورت غیر مستقیم روی حرارت می گذاریم تا مایع روان شود. در این فاصله شیر را در ظرفی ریخته تا شیر گرم شود. بعد از آن شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم. از پوست رنده شده لیمو استفاده می کنیم به این دلیل که عطر بسیار خوبی به دسر می دهد. سپس خامه و پوست لیمو را اضافه و بعد از اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شدند دسر را در ظرف مورد نظر می ریزیم و قسمت بالایی آن را با ژله سبز رنگ پر کرده و می گذاریم تا کاملا بسته شود. پوست لیمو را به شکل گل در می آوریم و با چتر و توت فرنگی آن را تزئین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد