طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کرده و وقتی حالت اسفنجی گرفت آن را حل می کنیم و به صورت غیر مستقیم روی حرارت می گذاریم تا مایع روان شود. در این فاصله شیر را در ظرفی ریخته تا شیر گرم شود. بعد از آن شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم. از پوست رنده شده لیمو استفاده می کنیم به این دلیل که عطر بسیار خوبی به دسر می دهد. سپس خامه و پوست لیمو را اضافه و بعد از اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شدند دسر را در ظرف مورد نظر می ریزیم و قسمت بالایی آن را با ژله سبز رنگ پر کرده و می گذاریم تا کاملا بسته شود. پوست لیمو را به شکل گل در می آوریم و با چتر و توت فرنگی آن را تزئین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس ساترا در بازدید از غرفه جام جم مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان
در گفتوگوی «جامجم» با علیرضا دهقان، کارگردان ایساتیس بررسی شد
گفتوگوی «جامجم» با محمدرضا صفدریان قهرمان یخنوردی جهان