طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین را با مقداری آب مخلوط کرده و وقتی حالت اسفنجی گرفت آن را حل می کنیم و به صورت غیر مستقیم روی حرارت می گذاریم تا مایع روان شود. در این فاصله شیر را در ظرفی ریخته تا شیر گرم شود. بعد از آن شکر و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و به شیر اضافه می کنیم. از پوست رنده شده لیمو استفاده می کنیم به این دلیل که عطر بسیار خوبی به دسر می دهد. سپس خامه و پوست لیمو را اضافه و بعد از اینکه مواد کاملا با هم مخلوط شدند دسر را در ظرف مورد نظر می ریزیم و قسمت بالایی آن را با ژله سبز رنگ پر کرده و می گذاریم تا کاملا بسته شود. پوست لیمو را به شکل گل در می آوریم و با چتر و توت فرنگی آن را تزئین می کنیم.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد