طرز تهیه: تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم. زعفران حل شده و مرغی که پخته شده را به صورت ریش ریش در آورده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم. در داخل تابه مقداری روغن اضافه می کنیم و از قالب های فلزی که داخل روغن می گذاریم استفاده می کنیم. به این صورت که با قاشق از مواد روی آن می ریزیم سپس یک طرف آن را که برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد