مواد لازم جهت تهیه کتلت سینه مرغ- فلفل دلمه ای: یک دوم پیمانه. مرغ: نصف سینه مرغ. تخم مرغ: 3 عدد. تخم گشنیز، فلفل، نمک، زعفران: به میزان لازم. روغن مایع: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۵۷۴۰۶
آموزش آشپزی / کتلت سینه مرغ

طرز تهیه: تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم. زعفران حل شده و مرغی که پخته شده را به صورت ریش ریش در آورده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم. در داخل تابه مقداری روغن اضافه می کنیم و از قالب های فلزی که داخل روغن می گذاریم استفاده می کنیم. به این صورت که با قاشق از مواد روی آن می ریزیم سپس یک طرف آن را که برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود.

منبع: شبکه استانی مرکز لرستان

ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
فضول باشی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۱ - ۲۱ دی ۱۳۹۳
۰
۰
این كوكوی مرغ است نه كتلت

نیازمندی ها