
طرز تهیه: تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم. زعفران حل شده و مرغی که پخته شده را به صورت ریش ریش در آورده و فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم. در داخل تابه مقداری روغن اضافه می کنیم و از قالب های فلزی که داخل روغن می گذاریم استفاده می کنیم. به این صورت که با قاشق از مواد روی آن می ریزیم سپس یک طرف آن را که برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود.
منبع: شبکه استانی مرکز لرستان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس انجمن متخصصان بیماریهای عفونی بررسی کرد