آموزش آشپزی / نان قیسی و پرتقال

مواد لازم برای نان قیسی و پرتقال: شیر یک پیمانه خمیرترش 1 قاشق سوپ خوری شکر 80 گرم تخم مرغ 1عدد کره 70 گرم ماست 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع 3 قاشق سوپ خوری رنده پوست پرتقال 1 قاشق چایخوری آرد به میزان لازم قیسی خرد شده 100 گرم مربای پوست پرتقال مواد رویه نان: زرده تخم مرغ 1 عدد خامه 1 قاشق سوپ خوری. طرز تهیه نان قیسی و پرتقال: شیر نصف پیمانه بعد از گرم کردن در ظرف می ریزیم شکر را اضافه می کنیم و با آرد مخلوط میکنیم و بهم میزنیم و کناری نگه می داریم . شکر ، زرده تخم مرغ ، کره و ماست و رنده پوست پرتقال را درون یک ظرف ریخته و خوب به هم می زنیم تا خمیر مانند شود و در طول به هم زدن آرد را به آن می افزاییم. سپس روغن مایه را به خمیر اضافه می کنیم و قیسی نرم شده را اضافه کرده و خوب با دست ورز می دهیم و می گذاریم تا خمیر 10 دقیقه بماند تا پف کند .خمیر را به 3 قسمت تقسیم کرده و با چاقو برش می زنیم و بصورت استوانه های در می آوریم و مانند گیس 3 تکه خمیر را دور هم می پیچانیم و درون قالب می گذاریم و به مدت 10 دقیقه پارچه ای روی قالب گذاشته و گوشه ای نگه میداریم تا خود را بگیرد . پس از مرحله دوم زرده تخم مزغ و خامه را با هم مخلوط کرده و با قلم مو بر روی خمیر می کشیم و با حرارت 190 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه درون فر می گذاریم تا پخته شود و سپس آن را با کنجد تزیین می کنیم.
کد خبر: ۷۵۵۸۰۵
آموزش آشپزی / نان قیسی و پرتقال

منبع: شبکه استانی خوزستان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها