به گفته یک متخصص تغذیه، میوه‌ها و سبزیجات رنگی به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، میزان استرس روزانه را کاهش داده و باعث شادابی و نشاط می‌شود.
کد خبر: ۷۴۹۹۶۰
میوه‌هایی برای کاهش استرس

جام جم سرا: دکتر هنرور با اشاره به این که متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند تمام مواد غذایی از جمله میوه و سبزیجات رنگی مثل انواع توت‌ها، گیلاس و حتی مرکبات نارنجی رنگ باید حتما در طول روز مصرف شوند چرا که هر رنگ از میوه‌ها دارای آنتی اکسیدان قوی است، افزود: آنتی اکسیدان‌ها با کم کردن استرس و افزایش توان بدنی منجر به کاهش بیماری‌ها شده و شادابی روزانه را تامین می‌کنند.

وی تصریح کرد: فلفل دلمه‌ای زرد و نارنجی به دلیل داشتن کاروتنوئید که نشان دهنده یک آنتی اکسیدان قوی است به کاهش استرس بدن کمک می‌کند.

او در خصوص میزان استفاده هر واحد میوه در طول روز گفت: حدود ۳ تا ۴ واحد برای مصرف سبزیجات و ۲ تا ۴ واحد برای میوه‌ها در طول روز ضروری است. (باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها