طرز تهیه: ژامبونها را ریز خرد کنید. سیر و فلفل را هم ریز کرده و با روغن زیتون تفت دهید. ژامبون را اضافه کرده و مخلوط کنید. سیبزمینیهای رنده شده را با مواد تفت داده شده و یک عدد تخممرغ و پیازچه و ریحان خرد شده و نمک مخلوط کرده و کمی ورز دهید. 2 عدد تخممرغ را در ظرفی بشکنید و با شیر مخلوط کنید. مواد را به صورت گردو در دست فرم داده و بعد از خنک شدن در مایه تخممرغ و شیر بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید سپس در روغن فراوان سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و با چند عدد زیتون و پیازچه تزئین کرده و با سس تند میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کاظم اولیایی در گفتوگو با جامجم از رفتارهای خارج از ادب و فرهنگ بعضی فوتبالیستها انتقاد کرد
امیدعلی مسعودی معقتد است در سنت شیعی، گریه یکی از ابزارهای مهم انتقال معنا و حفظ هویت دینی بوده است
در گفتوگو با رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت بررسی شد