پیش‌غذای ژامبون و سیب‌زمینی

مواد لازم: سیب‌زمینی پخته و رنده شده: 500 گرم ، ژامبون: 2 تا 3 ورقه ، سیر: 3 حبه ، فلفل تند: یک عدد ، تخم‌مرغ: یک عدد، روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری، ریحان و پیازچه خرد شده: 3 تا 4 قاشق غذاخوری ، نمک: به میزان لازم ، پودر سوخاری: به میزان لازم ، شیر: نصف فنجان ، تخم‌مرغ: 2 عدد ، روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۷۴۴۶۳۰

طرز تهیه: ژامبون‌ها را ریز خرد کنید. سیر و فلفل را هم ریز کرده و با روغن زیتون تفت دهید. ژامبون را اضافه کرده و مخلوط کنید. سیب‌زمینی‌های رنده شده را با مواد تفت داده شده و یک عدد تخم‌مرغ و پیازچه و ریحان خرد شده و نمک مخلوط کرده و کمی ورز دهید. 2 عدد تخم‌مرغ را در ظرفی بشکنید و با شیر مخلوط کنید. مواد را به صورت گردو در دست فرم داده و بعد از خنک شدن در مایه تخم‌مرغ و شیر بزنید و بعد در پودر سوخاری بغلتانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید سپس در روغن فراوان سرخ کنید و در ظرف مناسبی بگذارید و با چند عدد زیتون و پیازچه تزئین کرده و با سس تند میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها