بی‌پولی صبا؛ راز جدایی مرفاوی

مسئولان باشگاه صبای قم در شرایطی جدایی مرفاوی از این تیم و پیوستن او به پیکان را غیرقانونی می‌دانند که گفته می‌شود ناتوانی این باشگاه از پرداخت مطالبات مالی کادرفنی و بازیکنان، دلیل اصلی جدایی مرفاوی بوده است.
کد خبر: ۷۴۳۵۳۹

صمد مرفاوی که در نیم‌فصل اول لیگ برتر با صبا 23 امتیاز اندوخت و در رده ششم جدول قرار گرفت، کمتر کسی تصور می‌کرد او که تیمش فقط پنج امتیاز با صدرجدول فاصله دارد، در نیم فصل یکطرفه قراردادش را با باشگاه صبا فسخ کرده و هدایت پیکان را برعهده بگیرد. اما مرفاوی به دلیل اقامت خانواده‌اش در تهران و همچنین مشکلات مالی صبا این تصمیم را گرفت.

در این باره یک منبع آگاه در باشگاه صبا به جام‌جم، گفت: مرفاوی با این‌که از ابتدای فصل یک هزار تومان هم از باشگاه نگرفته بود ابتدا با پیشنهاد تلفنی باشگاه پیکان مخالفت کرد، اما وقتی درددل شماری از بازیکنان را شنید که بشدت از وضعیت مالی باشگاه ناراضی بودند، در نهایت جدایی از صبا را به ماندن در این تیم ترجیح داد چرا که به اندازه کافی با باشگاه کنار آمده بود و با وجود مشکلات مالی رتبه ششم جدول، خود گویای عملکرد فنی او، همکارانش و بازیکنان تیم است.

با وجود این عباس جهان‌بینی، مدیرعامل باشگاه صبا در پاسخ به این پرسش که آیا شما پولی به مرفاوی پرداخت کرده بودید، به ایسنا گفت: چک 30 درصدی قرارداد مرفاوی را به او داده بودیم و قرار بود روز پنجشنبه پاس شود، اما متاسفانه شنیدیم که مرفاوی سر تمرین‌های پیکان رفته است.قطعا این پرونده در کمیته انضباطی پیگیری خواهد شد و از نظر ما مرفاوی هنوز با باشگاه صبا قراردادش را فسخ نکرده و تا زمانی هم که این اتفاق رخ ندهد، نمی‌تواند روی نیمکت پیکان بنشیند.

در این باره مصطفی شهبازی، مسئول نقل و انتقالات سازمان لیگ فوتبال هم گفت: هر کسی که می‌خواهد با مجموعه‌ای که در آن فعالیت دارد قطع همکاری کند باید بر اساس یک نامه رسمی و با بیان دلایل، علت قطع همکاری با مجموعه را اعلام کند. پس از آن ما مستندات مورد نیاز را از باشگاه درخواست می‌کنیم و در صورت وجود مشکل، با جدایی شخص موافقت می‌شود و اگر باشگاه موافق جدایی سرمربی از مجموعه نباشد، مستندات به ارکان قضایی، شامل کمیته انضباطی و کمیته اخلاق ارجاع خواهد شد. مسئول نقل و انتقالات سازمان لیگ در پاسخ به این پرسش که آیا صمد مرفاوی می‌تواند با باشگاه پیکان قرارداد امضا کند، گفت: اگر تمامی مراحل به شکل قانونی طی شود، مرفاوی می‌تواند به عنوان سرمربی در تیم فوتبال پیکان به فعالیتش ادامه دهد.شهبازی افزود: فقط بازیکنان می‌توانند در صورت دریافت نکردن پول از باشگاه قرارداد خود را یکطرفه ملغی کنند اما در مورد کادر فنی چنین چیزی در قانون آورده نشده است.با وجود این باید دید در روزهای آینده کمیته انضباطی چه تصمیمی در این باره خواهد گرفت؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها