در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با آرد و نمک مخلوط کرده، آنقدر به هم بزنید که کاملا صاف و یکدست شود. در ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. مواد خاگینه را در روغن بریزید و بعد از سرخ شدن، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. چنانچه ماهیتابه کوچک بود، در دو مرحله مواد را سرخ کنید و بگذارید خنک شود. خاگینه را در بشقابی برگردانید و با قاشق از مربا یا مارمالاد روی تمام سطح خاگینه بریزید. بعد آن را تا کنید و بگذارید کمی بسته شود و برش هلالی بدهید و در دیس کوچکی بچینید و سر سفره بگذارید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: