
طرز تهیه: تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با آرد و نمک مخلوط کرده، آنقدر به هم بزنید که کاملا صاف و یکدست شود. در ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. مواد خاگینه را در روغن بریزید و بعد از سرخ شدن، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. چنانچه ماهیتابه کوچک بود، در دو مرحله مواد را سرخ کنید و بگذارید خنک شود. خاگینه را در بشقابی برگردانید و با قاشق از مربا یا مارمالاد روی تمام سطح خاگینه بریزید. بعد آن را تا کنید و بگذارید کمی بسته شود و برش هلالی بدهید و در دیس کوچکی بچینید و سر سفره بگذارید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: