نوانما جام جم نما کد خبر: ۷۳۷۹۲۱   ۲۴ آبان ۱۳۹۳  |  ۲۱:۱۹

مواد لازم برای تهیه شامی لپه ( پوک ): لپه و نخود 200 گرم گوشت گوسفندی کم چرب 300 گرم تخم مرغ 2 عدد سیب زمینی پخته شده 1 عدد پیاز 1 عدد پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری نمک، زرد چوبه و فلفل به میزان لازم ماست 1 فنجان آرد 1 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری روغن سرخ کردنی به میزان لازم طرز تهیه: شامی لپه حتما باید با گوشت گوسفند پخته شود. نخود را به مدت 12 ساعت خیس می کنیم و پس از این مدت به راحتی پوست لپه جدا می شود. گوشت، پیاز و لپه را در قابلمه ریخته، مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل به آن اضافه می کنیم، مقداری آب روی آن می ریزیم و حدود یک ساعت و نیم آنرا می پزیم. پس از اینکه گوشت نیم پز شد حتما باید گوشت و لپه بایستی چرخ شود. سیب زمینی را جدا پخته و رنده می کنیم . پیاز رنده شده را به سیب زمینی اضافه کرده و روی مواد می ریزیم. یک فنجان ماست ،کمی پودر گشنیز به آن می زنیم و یک قاشق سوپ خوری آرد گندم به آن اضافه می کنیم، زعفران را روی مواد می ریزیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم تا چسبندگی لازم بوجود بیاید. مایه را با کف دست حالت می دهیم و یک حفره در وسط آن ایجاد می کنیم و آن را در روغن که از قبل داغ کرده ایم شامی می گذاریم و یک طرف شامی که سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ می کنیم.

آموزش آشپزی / شامی لپه ( پوک )

منبع: شبکه مرکز فارس

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل: