آموزش آشپزی / شامی لپه ( پوک )

مواد لازم برای تهیه شامی لپه ( پوک ): لپه و نخود 200 گرم گوشت گوسفندی کم چرب 300 گرم تخم مرغ 2 عدد سیب زمینی پخته شده 1 عدد پیاز 1 عدد پودر تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری نمک، زرد چوبه و فلفل به میزان لازم ماست 1 فنجان آرد 1 قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری روغن سرخ کردنی به میزان لازم طرز تهیه: شامی لپه حتما باید با گوشت گوسفند پخته شود. نخود را به مدت 12 ساعت خیس می کنیم و پس از این مدت به راحتی پوست لپه جدا می شود. گوشت، پیاز و لپه را در قابلمه ریخته، مقداری نمک ، زردچوبه و فلفل به آن اضافه می کنیم، مقداری آب روی آن می ریزیم و حدود یک ساعت و نیم آنرا می پزیم. پس از اینکه گوشت نیم پز شد حتما باید گوشت و لپه بایستی چرخ شود. سیب زمینی را جدا پخته و رنده می کنیم . پیاز رنده شده را به سیب زمینی اضافه کرده و روی مواد می ریزیم. یک فنجان ماست ،کمی پودر گشنیز به آن می زنیم و یک قاشق سوپ خوری آرد گندم به آن اضافه می کنیم، زعفران را روی مواد می ریزیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم تا چسبندگی لازم بوجود بیاید. مایه را با کف دست حالت می دهیم و یک حفره در وسط آن ایجاد می کنیم و آن را در روغن که از قبل داغ کرده ایم شامی می گذاریم و یک طرف شامی که سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ می کنیم.
کد خبر: ۷۳۷۹۲۱
آموزش آشپزی / شامی لپه ( پوک )

منبع: شبکه مرکز فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها