مواد لازم جهت تهیه حلوای انگشت پیچ :
کره و روغن: 350 گرم ،
آب و گلاب: 300 گرم،
شکر 300 گرم،
آرد 300 گرم،
هِل و دارچین: 1 قاشق چایخوری.
دستور تهیه: آب و گلاب و شکر را کمی می جوشانیم و می گذاریم خنک بشود. آرد گندم را تفت می دهیم تا رنگش قهوه ای روشن بشود. بعد آرد رو الک می کنیم. روغن و کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن کاملاً ذوب و با آرد مخلوط بشود. از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا از جوش بیافتد. سپس آن را دوباره روی حرارت می گذاریم و شربت رو با احتیاط و کم کم اضافه می کنیم، هِل را می ریزیم و هم می زنیم تا حلوا مخلوط و یکدست بشود و به روغن بیافتد. آن را از روی حرارت برمی داریم و در ظرف می ریزیم و دارچین می پاشیم و تزئین می کنیم.
نکاتی در مورد تهیه حلوای انگشت پیچ: بهتر است که آرد رو قبل و بعد از تفت دادن الک کنیم. با قاشق چوبی دسته بلند هم بزنیم تا به تبخیر شدن آب درون آرد کمک بیشتری بشود و زودتر قهوه ای بشود ( قاشق دسته بلند: برای اینکه دست نسوزد). موقع هم زدن شربت توی حلوا، بهتراست دستکش پارچه ای بپوشیم تا حلوایی که احتمالاً روی دست ها می پاشد باعث سوختگی نشود.
منبع: isfahan.irib.ir
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ
حمید درخشان در تحریریه «جامجم»:
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید