مواد لازم جهت تهیه حلوای انگشت پیچ :
کره و روغن: 350 گرم ،
آب و گلاب: 300 گرم،
شکر 300 گرم،
آرد 300 گرم،
هِل و دارچین: 1 قاشق چایخوری.
دستور تهیه: آب و گلاب و شکر را کمی می جوشانیم و می گذاریم خنک بشود. آرد گندم را تفت می دهیم تا رنگش قهوه ای روشن بشود. بعد آرد رو الک می کنیم. روغن و کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا روغن کاملاً ذوب و با آرد مخلوط بشود. از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم تا از جوش بیافتد. سپس آن را دوباره روی حرارت می گذاریم و شربت رو با احتیاط و کم کم اضافه می کنیم، هِل را می ریزیم و هم می زنیم تا حلوا مخلوط و یکدست بشود و به روغن بیافتد. آن را از روی حرارت برمی داریم و در ظرف می ریزیم و دارچین می پاشیم و تزئین می کنیم.
نکاتی در مورد تهیه حلوای انگشت پیچ: بهتر است که آرد رو قبل و بعد از تفت دادن الک کنیم. با قاشق چوبی دسته بلند هم بزنیم تا به تبخیر شدن آب درون آرد کمک بیشتری بشود و زودتر قهوه ای بشود ( قاشق دسته بلند: برای اینکه دست نسوزد). موقع هم زدن شربت توی حلوا، بهتراست دستکش پارچه ای بپوشیم تا حلوایی که احتمالاً روی دست ها می پاشد باعث سوختگی نشود.
منبع: isfahan.irib.ir
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد