در اجرای طرح امنیت محله محور ساعت یک بامداد ماموران گشت انتظامی کلانتری ۱۵ سناباد شهرستان مشهد حین گشت زنی در خیابان «قاضی طباطبایی» به ۲مرد جوان که با یک دستگاه موتورسیکلت در حال پرسهزنی بودند، مشکوک شدند.
ماموران بلافاصله برای بررسی موضوع وارد عمل شدند که راکب موتورسیکلت با مشاهده تیم گشت بر سرعت خود افزوده و متواری میشود و اکیپ گشت پس از مسافتی تعقیب و گریز موتورسیکلت را با بکارگیری قانون سلاح متوقف کردند.
ماموران گشت کلانتری با توجه به پاسخهای ضد و نقیض متهمان آنها را بازرسی بدنی کرده که در این رابطه مقادیری مواد مخدر از نوع حشیش از آنها کشف شد.
در این خصوص، موتورسیکلت توقیف و متهمان به نامهای «گل آقا» (۲۰ساله) و «رضا» (۱۹ساله) پس از بازجوییهای تکمیلی با تشکیل پرونده راهی دادسرا شدند.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان