حسین درخشان گفت: ساعت 23 و 25 دقیق شب گذشته در نهاوند - فیروزان استان همدان، واژگونی یک دستگاه مینی بوس به امداد و نجات اطلاع داده شد و باتوجه به گزارش دریافتی نیروهای امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه این حادثه در محور نهاوند - کرمانشاه 30 کیلومتری پایگاه به سمت نهاوند بالاتر ا ز روستای «تپه علی» روی داد، افزود: این مینی بوس در حال برگشت از مراسم عروسی بود که به علت واژگونی 40 نفر سرنشین آن دچار حادثه شدند.
سخنگوی سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آسیب دیدگی 40 نفر، افزود: در این حادثه 31 نفر دچار مصدومیت شدند که تحت درمان سرپایی امدادگران قرار گرفتند و 7 نفر دیگر پس از اقدامات اولیه درمانی به بیمارستان منتقل شدند.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا