پلو بخورید، خوب بخوابید

مطالعه محققان ژاپنی نشان می دهد که مصرف پلو می تواند به افرادی که مشکل خواب دارند، کمک کند.
کد خبر: ۷۱۱۷۱۰
پلو بخورید، خوب بخوابید

محققان دانشگاه کانازاوای ژاپن با مطالعه بر روی حدود 2 هزار نفر متوجه شدند افرادی که پلو بیشتری مصرف می کردند کیفیت خواب بهتری داشتند.

محققان در این مطالعه همچنین میزان نان و نودل (رشته های ظریف پاستا) را نیز بررسی کردند اما ارتباط مشابهی میان مصرف بیشتر آنها و کیفیت بهتر خواب پیدا نکردند.

به گفته محققان، برنج دارای میزان «گلیسمیک ایندکس» یا شاخص قندی (GI) بالایی است.

گلایسمیک ایندکس در حقیقت درجه بندی مواد غذایی دارای کربوهیدرات بر اساس میزان تاثیرشان بر روی قند خون در فاصله زمانی کوتاهی پس از صرف غذا است.

کربوهیدرات هایی که در طول چرخه هضم سریعتر شکسته و جذب می شوند باعث افزایش گلایسمیک ایندکس غذاها می شوند.

غذاهای مملو از «GI» سطح پروتئینی به نام «تریپتوفان» را که بدن از آن برای تولید ماده شیمیایی «سرتونین» در مغز استفاده می کند، افزایش می دهند و سرتونین نیز به نوبه خود موجب ترغیب خواب می شود.

محققان دانشگاه «کانازاوا» نتیجه گرفتند که نان و نودل شاخص قندی کمتری دارند که این موضوع می تواند علت اصلی عدم کمک این مواد غذایی به کیفیت خواب باشد.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها