قاتل علاوه بر کشتن جوان روستایی، برادر خودش را هم به قتل رساند

2 جنایت برای رسیدن به گنج

مرد شیشه‌ای جان همسرش را گرفت

مرد معتاد در یکی از روستاهای شهرستان ساری استان مازندران، پس از مصرف شیشه با زنش درگیر شد و او را به قتل رساند.
کد خبر: ۷۰۶۷۲۵

به گزارش جام‌جم، ماموران پاسگاه انتظامی خزرآباد شهرستان ساری، در پی گزارشی به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر یک فقره قتل در یکی از روستاهای حومه این شهرستان، عازم محل حادثه شدند.

ماموران با حضور در محل با جسد زنی چهل و یک ساله به نام صدف روبه‌رو شده و موضوع را به بازپرس ویژه قتل دادسرا اطلاع دادند.

با شروع تحقیقات، ماموران به همسر مقتول ظنین شده و او را به اتهام قتل دستگیر کردند.

متهم در تحقیقات با اعتراف به قتل عنوان کرد: به دلیل مصرف شیشه و نداشتن حالت عادی، با همسرم بر سر گرفتن صد هزار تومان درگیر شده و او را با روسری خفه کرده و به قتل رساندم.متهم پس از بازسازی صحنه جنایت برای ادامه تحقیقات در اختیار ماموران پلیس آگاهی شهرستان ساری قرار گرفت.در تحقیقات بعدی معلوم شد اعتیاد شدید متهم به مواد روان‌گردان باعث درگیری هر روزه وی با همسرش بوده و او را پس از مصرف شیشه مورد ضرب و جرح قرار می‌داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها