«پیله» تمام شد

تصویربرداری اپیزود «پیله» از مجموعه شاید برای شما هم اتفاق بیفتد به کارگردانی مهدی گلستانه و تهیه‌کنندگی اکبر تحویلیان به پایان رسید.
کد خبر: ۶۹۲۳۷۸

به گزارش روابط عمومی شبکه تهران، فیلمنامه این اپیزود را فروغ فروهیده نوشته و داستان آن درباره پسر جوانی به نام سعید است که در یک پیک موتوری کار می‌کند. او همیشه از جایگاه اجتماعی‌‌اش شاکی است و خود را آدم بدشانسی می‌داند که نتوانسته آن‌طور که باید و شاید، رشد کند. سیما، خواهر سعید هم یک سال است به عقد ابراهیم ـ رفیق سعید ـ درآمده، اما ابراهیم تاکنون وضع شغلی و پول را بهانه کرده و سیما را سر خانه و زندگی‌اش نبرده است. ماجرای زندگی آنها از صبح یک روز شکل دیگری به خود می‌گیرد.

در اپیزود پیله، سجاد دیرمینا در نقش سعید، علی درویشی در نقش محسن، سیما خضرآبادی در نقش سیما و حسین فرضی‌زاد در نقش ابراهیم ایفای نقش می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها