محققان بر این باورند حس کردن کربوهیدراتها مرکز شادی مغز را تحریک کرده و دلیل نامطبوع بودن غذاهای رژیمی را توضیح میدهد.
با مطالعه 10 شرکتکننده در نیوزیلند و استفاده از تصویربرداری مغزی، تیم علمی دریافت، کربوهیدرات ها نواحی از مغز را فعال میکنند که تحت تاثیر شیرینیهای مصنوعی حتی زمانی که فقط مزه میشوند، قرار نمیگیرند.
دکتر «نیکلاس گرانت» از گروه علوم تمرینی و ورزشی مرکز تحقیقات مغز دانشگاه اوکلند، گفت: زبان، اندام حسی با توانایی بسیار بیشتر از آنچه تصور میشود، است و کربوهیدراتها را از شیرینیهای مصنوعی تشخیص میدهد.
حس ششم موجود در زبان برای شناسایی کربوهیدراتها، علت واکنش سریع ورزشکاران به این مغذیها و همچنین جنبههای اختلالات خوردن غیرکنترل شده را توضیح میدهد.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد