محققان بر این باورند حس کردن کربوهیدراتها مرکز شادی مغز را تحریک کرده و دلیل نامطبوع بودن غذاهای رژیمی را توضیح میدهد.
با مطالعه 10 شرکتکننده در نیوزیلند و استفاده از تصویربرداری مغزی، تیم علمی دریافت، کربوهیدرات ها نواحی از مغز را فعال میکنند که تحت تاثیر شیرینیهای مصنوعی حتی زمانی که فقط مزه میشوند، قرار نمیگیرند.
دکتر «نیکلاس گرانت» از گروه علوم تمرینی و ورزشی مرکز تحقیقات مغز دانشگاه اوکلند، گفت: زبان، اندام حسی با توانایی بسیار بیشتر از آنچه تصور میشود، است و کربوهیدراتها را از شیرینیهای مصنوعی تشخیص میدهد.
حس ششم موجود در زبان برای شناسایی کربوهیدراتها، علت واکنش سریع ورزشکاران به این مغذیها و همچنین جنبههای اختلالات خوردن غیرکنترل شده را توضیح میدهد.(ایسنا)
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: