جام جم سرا:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
شما چای خارجی رو كه دم میكنی روش یه لایه می بینی كه فكر كنم به دلیل مواد شیمیایی و سم و...... است در ضمن زود سیاه میشن وطعم تلخی پیدا می كنند
اما چای ایرانی بسیار خوش طعم ،بدون ماد شیمیایی (چون طبیعت شمال طوری كه چای افت نداره بنابراین نیاز به سم نیست)
ماندگاری بالا ، در ضمن بهترین چای دنیا چای ایرانیه كه چای درجه 1 ایرانی رو اروپایی ها می برن برای خودشون وما رنگش رو نمی بینیم البته من به همین ها هم راضی هستم
متاسفانه برای پیدا كردن چای خوب ایرانی باید كلی بازار رو بگردی تا پیدا كنی
در ضمن تولید چای در تمام دنیا نیاز به مراحل چند گانه چیدن برگ سبز -حمل -خشك كردن -مالش و غیره را دارد
گیلان