ایجاد بازار نفت دبی

جام جم آنلاین: امیرنشین دبی از آغاز سال 2006 پذیرای نخستین بازار معاملات نفت و فرآورده های نفتی در خاورمیانه «دبی مرکانتیل اکسچنج» می شود.
کد خبر: ۶۷۳۹۲

«دبی هولدینگ» و نیویورک مرکانتیل اکسچنج «نیمکس» (بازار نفت نیویورک) روز جمعه 10 ژوئن با صدور بیانیه ای ایجاد بازار نفت دبی را اعلام کردند.
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، «دبی هولدینگ» و «نیمکس» در بیانیه ای ایجاد نخستین بازار معاملات نفت و فرآورده های نفتی در خاورمیانه را در امیرنشین دبی از آغاز سال 2006 اعلام کردند.

این نخستین بار است که «نیمکس» یک سرمایه گذاری مشترک را در خارج از خاک ایالات متحده انجام می دهد.جزییات مالی این شرکت مشترک اعلام نشده است.
دبی یکی از 7 امیرنشین فدراسیون امارات متحده عربی با اجرای طرح های عظیم فرعونی به لطف میلیاردها دلار تصمیم دارد به یک قطب تجاری ، مالی و توریستی جهان تبدیل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها