فروش «معراجی‌ها» از مرز 5 میلیارد تومان گذشت

گیشه نوروزی 10 میلیاردی شد

فیلم‌های اکران نوروزی تا پایان پنجشنبه شب گذشته در حالی به مرز فروش ده میلیارد تومانی رسیده‌اند که نیمی از این فروش متعلق به «معراجی‌ها» آخرین ساخته مسعود ده‌نمکی بوده است.
کد خبر: ۶۶۱۶۲۴

به گزارش فارس، طبق اعلام امیر قـطبی، مـدیر پخش شرکـت فیلمیران، آمار فروش فیلم سینمایی «معراجی‌ها» تا پایان پنجشنبه چهارمیلیارد و 270 میلیون تومان بوده است که این فیلم با در اختیار داشتن 80 سینمای تهران و شهرستان توانسته یک میلیارد و 670 میلیون توان در تهران و دو میلیارد و 600 میلیون تومان در شهرستان‌ها فروش کند.

همچنین طبق اعلام قطبی، فیلم سینمایی «چ» نیز توانست میلیاردی شود به‌طوری که با دراختیار داشتن 45 سینما در تهران و شهرستان توانست 720 میلیون در تهران و 450 میلیون در شهرستان و در مجموع یک میلیارد و 170میلیون تومان فروش کند.

براساس این گزارش، همچنین طبق اعلام حبیب اسماعیلی مدیر شرکت پخش رسانه مولود، «طبقه حساس» با دراختیار داشتن 80 سینما در تهران و شهرستان سه میلیارد و 200 میلیون تومان فروش کرده است که از این مبلغ دو میلیارد سهم تهران و یک میلیارد و 200 میلیون تومان سهم گیشه شهرستان‌ها بوده است.

همچنین براساس اعلام منصور لشکری‌قوچانی، تهیه‌کننده «خط ویژه» رقم فروش این فیلم نیز در مجموع یک میلیارد و صد میلیون تومان بوده است که با در اختیار داشتن 27 سینما توانسته 710 میلیون در تهران و 300میلیون در شهرستان فروش کند.

محمدرضا صابری، مدیر شرکت پخش نور تابان هم فروش فیلم سینمایی «با دیگران» را تاکنون 38 میلیون تومان در شهر تهران اعلام کرد، این فیلم از دو روز گذشته اکران خود را فقط در شهر مشهد آغاز کرده است.

با احتساب مجموع فروش فیلم‌ها، تا پایان روز پنجشنبه مجموع رقم فروش پنج فیلم اکران نوروزی به عدد 9 میلیارد و 778 میلیون تومان رسیده است که اگر فروش روز جمعه را هم به آن بیفزاییم قطعا از مرز ده میلیارد تومان عبور خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها