وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های کهنگی آجیل است، اگر در میان آجیل بقایای حشرات مرده یا زنده دیدید، بدانیند که آجیل کهنه و فاسد است.
مقداری آجیل را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید، سپس آجیل را خالی کنید اگر روی دست شما رنگ پس داده باشد، نشانه غیر بهداشتی بودن آن است.
از پسته خندان پرهیز کنید، گاهی فرایند لب خندان کردن پسته ها روی کیفیت پسته اثر منفی می گذارد و علاوه بر آن موجب نم کشیدن پسته می شود.
سعی کنید آجیلی که انتخاب می کنید شور نباشد و کمتر بو داده باشد. (مهر )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
پدر امیرحسین زارع در گفتوگوی اختصاصی با جامجم: