وجود حفره یا کپک زدگی از نشانه های کهنگی آجیل است، اگر در میان آجیل بقایای حشرات مرده یا زنده دیدید، بدانیند که آجیل کهنه و فاسد است.
مقداری آجیل را در مشت خود بریزید و کمی منتظر بمانید، سپس آجیل را خالی کنید اگر روی دست شما رنگ پس داده باشد، نشانه غیر بهداشتی بودن آن است.
از پسته خندان پرهیز کنید، گاهی فرایند لب خندان کردن پسته ها روی کیفیت پسته اثر منفی می گذارد و علاوه بر آن موجب نم کشیدن پسته می شود.
سعی کنید آجیلی که انتخاب می کنید شور نباشد و کمتر بو داده باشد. (مهر )
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال