
به گزارش واحد مرکزی خبر، مشتاق زاده نیاز زلزله زدگان را چادر ، پتو و وسایل گرمایشی اعلام کرد و افزود : براثر زمین لرزه برق و تلفن های ثابت قطع شده است.
وی گفت : عمده خسارت ها به بخش مرکزی این شهرستان وارد شده است و روستاهای اطراف آسیب ندیده اند.
به گفته فرماندار بستک براثر این زمین زلزله تاکنون یک نفر کشته و 25 نفر زخمی شده اند.
فرماندار شهرستان بستک گفت : براثر این زمین لرزه به بخشی از خانه های مسکونی بین 10 تا 60 درصد آسیب وارد شده است.
یهاری مدیرکل بحران استانداری هرمزگان گفت: سه هزار تخته چادر برای اسکان زلزله زدگان به مناطق زلزله زده شهرستان بستک ارسال شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر هرمزگان گفت: سه گروه امداد و نجات نیز از شهرستانهای پارسیان ، بندرلنگه، و خمیر در حال اعزام به مناطق زلزله زده بستک هستند.
آقای اعماء افزود: امداد رسانی به این مناطق آغاز شده است و تا یک ساعت دیگر امداد و نجات مصدومان هم به پایان می رسد و زلزله زدگان اسکان داده می شوند.
وی گفت : ارسال مواد غذایی ، چادر و دیگر مایحتاج نیز از استانهای بوشهر و کرمان به شهرستان بستک آغاز شده است.
معاون امداد و نجات هلال احمر فارس هم گفت: 2 گروه امداد و نجات از فارس به مناطق زلزله زده هرمزگان اعزام شدند.
حکمت افزود: هر گروه شامل 6 نفر به همراه سگ های جستجو گر است.
وی گفت : گروه های امدادی در شهرستان های خنج ، مهر، لامرد و گراش برای اعزام به منطقه درحال آماده باش هستند.
زلزله نخست ساعت 6 و 43 دقیقه به قدرت 5/5 ریشتر و در عمق 20 کیلومتری زمین اتفاق افتاد.
زلزله دوم ، یازده دقیقه بعد به بزرگی 4 و نیم ریشتر و درعمق 12 کیلومتری زمین روی داد.
زمین لرزه 5 و 5 دهم ریشتری بستک تاکنون 30 پس لرزه داشته است.
شهرستان بستک با 49 هزار نفر جمعیت در غرب بندرعباس واقع است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد