در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
بسیاری از متخصصان و دانشمندان بر این باورند جهشهایی که در ایجاد این تغییرات و وجود نداشتن آنزیم مورد نیاز برای ساخته شدن این ویتامین در بدن نقش اساسی را بهعهده دارد، حدود 25 میلیون سال پیش اتفاق افتاده است. گروهی از متخصصان نیز بر این باورند اجداد و پیشینیان انسان برنامه غذایی غنی از ویتامین C داشتهاند و این برنامه غذایی موجب شده بود آنها بتوانند بدون نیاز به تولید اسید اسکوربیک در بدن از طریق مواد غذایی که میخورند نیاز به این ویتامین را تامین کنند.
جالب است بدانید گروه دیگری از متخصصان که در زمینه علم ژنتیک تحقیق میکنند، به این نتیجه رسیدهاند از دست دادن توانایی انسانها برای تولید ویتامین C مورد نیاز بدن، با گذشت زمان نقش مهمی در تغییر فیزیولوژی بدن انسان داشته است و در حقیقت از دست دادن این توانایی این فرصت را برای ایجاد جهشهای مختلف ژنتیکی فراهم میکند که میتواند در بهبود وضع زندگی انسان تاثیرگذار یا زمینهساز ابتلا به بیماریهای مختلف باشد. ویتامین C مانع آسیبدیدگی DNA میشود، بنابراین تولید نشدن این ویتامین در بدن احتمال ایجاد جهشهای ژنتیکی را افزایش میدهد. اگر در برنامه غذایی ما انسانها اثری از گوشت، سبزیجات برگ سبز یا مرکبات وجود نداشته باشد، بدن نمیتواند ویتامین C مورد نیازش را تامین کند. بدون وجود این ویتامین، در بدن کلاژن ساخته نمیشود و به این ترتیب در اثر کمبود کلاژن که به عنوان نوعی بافت ارتباطی یا همبند عمل میکند، دیواره رگهای خونی پاره شده و حتی دندانها نیز خودبهخود سست شده و میافتد. بنابراین برای حفظ سلامت و تضمین انسجام بافتهای مختلف بدن از رگهای خونی تا دندانها و بافت استخوانی، وجود ویتامینC در بدن ضروری است.
حتما پرسشهای فراوانی ذهن شما را نیز آزار میدهد. آنها را با ما در میان بگذارید.
focus / مترجم: فرانک فراهانیجم
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم