این کیوی که برخلاف کیوی های دیگر طلایی رنگ و شیرین تر است، در باغ الگویی در چابکسر تولید شده است.
این باغ سه و نیم هکتار وسعت دارد و در آن برای نخستین بار در ایران حدود 200 کیلوگرم کیوی طلایی تولید شد.
گوشت کیوی های معمولی سبزرنگ و طعمش ترش است.
بزرگ بودن میوه، رشد زودرس، نداشتن پرز، قابل مصرف بودن با پوست و داشتن 12 درصد قند بیشتر از مزیت های کیوی طلایی در مقایسه با کیوی های معمولی است.
پدر کیوی ایران گفت: نهال کیوی طلایی را از آمریکا وارد کرده و پس از هشت سال تحقیقات، آن را به بار نشانده است.
یونس ابراهیمی افزود: کیوی طلایی از سال آینده به بازارهای مصرف وارد می شود.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد