jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۰۶۳۷۳ ۲۲ مهر ۱۳۹۲  |  ۰۹:۴۲

خوراک «هورن» یکی از غذاهای نروژی است که می‌توان براحتی سر کار بُرد و هنگام نهار خورد. در ضمن برای پیک نیک بسیار مناسب می‌باشد. همچنین می‌توانید مقدار زیادی از آن را درست کنید و بعد از سرد شدن آن‌ها را در فریزر نگهداری کنید. هنگام مصرف کافی است یکی دو ساعت قبل از مصرف آن‌ها را از فریزر خارج کنید تا یخ آن آب شود، یا آنرا با استفاده از ماکروفر آماده مصرف کنید.

● مواد لازم:

۶٠٠ تا ۶٣٠ گرم آرد
نیم لیتر شیر
٧۵ گرم روغن نباتی
١ قاشق سوپ خوری شکر
۵٠ گرم خمیر مایه یا خمیر ترش
مقداری پنیر پیتزا یا پنیر چیزبرگر
مقداری ژامبون یا کالباس یا سوسیس
١ عدد تخم مرغ
١ قاشق چای خوری نمک
در صورت علاقه مقداری خردل

● ظروف و وسایل لازم:

همزن آشپزخانه، یکی دو عدد سینی فر، یکی دو ورق کاغذ قنادی
یک توضیح کوچک: استفاده از شکر برای این است که خمیر بهتر پف کند، نگران نباشید هورن‌ها شیرین نخواهند شد. شکر این خاصیت را دارد که باعث می‌شود خمیر مایه بهتر عمل کند. هنگام پیچیدن هورن‌ها، همچنین می‌توانید مقداری خردل یا هر چاشنی دیگری که مزه آنرا باب سلیقه شما کند استفاده کنید.

▪ طرز تهیه:

اول خمیر را آماده می‌کنیم، برای این کار شیر و روغن نباتی را با هم کمی گرم کنید تا هم روغن آب شود و هم مایع تا ٣٧درجه سانتیگراد گرم شود.
مخلوط شیر و روغن را در ظرف همزن آشپزخانه بریزید، مخمر (خمیرمایه) را هم در آن حل کنید، شکر و نمک را هم بیفزاید و همزن را روشن کنید. بعد کم کم آرد را به آن اضافه کنید. دقت کنید خمیر باید خوب مخلوط شود، همچنین دقت کنید خمیر نباید زیاد سفت شود و نه زیاد شل باشد. برای اینکه مطمئن شوید که خمیر زیاد شل نیست با انگشت آن را امتحان کنید خیلی کم به دست شما خواهد چسبید، اگر زیاد چسبنده بود باید کمی آرد بیفزاید و باز با همزن هم بزنید.

وقتی خمیر آماده شد آن را با پارچه بپوشانید و در مکانی گرم (٣٧ درجه سانتی گراد) بگذارید برای ١ ساعت خمیر استراحت کند. معمولا وقتی این خمیر آماده شد حجم آن دو برابر حجم اولیه خواهد بود.
پس از یک ساعت وقتی خمیر آماده شد آرد روی میز آشپزخانه بریزید و خمیر را روی آن قرار بدهید، سپس آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل توپ گرد کنید و روی آرد قرار بدهید و با پارچه‌ای آن را بپوشانید. در این مرحله خمیر را باید برای ١۵ دقیقه دیگر استراحت بدهید. در این مدت ژامبون یا هر گوشت دیگری را که می‌خواهید استفاده کنید خوب خرد کنید، قطعات زیاد بزرگ نباشد (تقریبا پنج شش میلیمتری). پنیر را هم رنده کنید. یک عدد تخم مرغ را همراه با یکی دو قاشق سوپخوری شیر مخلوط کنید و با چنگال خوب بزنید تا یکدست شود.
وقتی خمیر آماده شد هر یک از آن‌ها را جداگانه به شکل یک دایره ٣٨ سانتیمتری با وردنه پهن کنید و بعد آنرا به ٨ قسمت تقسیم کنید (برش بدهید). بعد هر قسمت را جداگانه روی میز قرار دهید و با قلم موی مخصوص آشپزخانه حاشیه‌های خمیر را با کمی تخم مرغ رنگ بزنید.
حالا در قسمت قاعده مثلث شکل خمیر، مقداری ژامبون (یا کالباس) قرار بدهید، کمی پنیر هم روی آن بریزید، اگر خردل هم دوست دارید مقداری خردل هم بیفزاید و سپس آنرا از طرف قاعده به طرف زاویه روبرو لوله کنید. بعد از لوله کردن باز هم کمی دیگر آنرا خم کنید و آنرا را داخل سینی فر روی کاغذ قنادی قرار دهید.
وقتی همه هورن‌ها آماده شدند روی آن‌ها را با قلم موی آشپزی با مقداری از مخلوط تخم مرغ رنگ بزنید و داخل فر قرار بدهید.
فر باید قبل از شروع ٢٠٠ درجه سانتیگراد گرم شده باشد. هورن‌ها را در مدت تقریبا ١۵ دقیقه بپزید، این زمان تقریبی است و نسبت به فر شما باید تنظیم شود. قبل از اینکه آن‌ها را از فر خارج کنید دقت کنید رنگ آن‌ها طلایی شده باشد.
>> زندگی سالم در کومک

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
شورای‌ عالی اقتصادی چه بود و چه شد؟

شورای‌ عالی اقتصادی چه بود و چه شد؟

جلسات شورای‌ عالی هماهنگی اقتصادی قوا در ابتدای کار، امیدواری زیادی برای حل مشکلات اقتصادی ایجاد کرد، زیرا این احساس وجود داشت که یک نهاد بالادستی برای کنترل شرایط اقتصادی ایران و تعیین چشم‌انداز آتی آن ایجاد شده است اما به‌سرعت موانع متعددی در مقابل عملکرد این شورا ایجاد شد.

تدبیر و توکل در تحریم

تدبیر و توکل در تحریم

«دوستانت را نزدیک خودت نگه دار و دشمنانت را نزدیک‌تر»، با این‌که این عبارت را منسوب به چرچیل می‌دانند، ولی خلفای عباسی بیش از هزار سال پیش آن را زندگی کردند.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر