طرز تهیه:
1 . برای تهیه خوراک تره فرنگی، ابتدا در یک تابه بر روی حرارت، تره فرنگی، هویج، آب مرغ، کره، شکر، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2 . حرارت را ملایم نموده و صبر کنید تا بجوش بیاید.
3 . حرارت را کاهش دهید تا آب آن تبخیر شود (حدود 15 دقیقه).
4 . مخلوط را هم بزنید تا تره فرنگی و هویج به آرامی سرخ شوند (2 تا 3 دقیقه).
5. خوراک تره فرنگی را سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با معاون دانشجویی دانشگاه الزهرا(س) مطرح شد
آمار و ارقام از درخشش قایقرانان برای حضور در پاریس خبر میدهد
حسن عزالدین، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» تصریح کرد