طرز تهیه:
1 . برای تهیه خوراک تره فرنگی، ابتدا در یک تابه بر روی حرارت، تره فرنگی، هویج، آب مرغ، کره، شکر، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
2 . حرارت را ملایم نموده و صبر کنید تا بجوش بیاید.
3 . حرارت را کاهش دهید تا آب آن تبخیر شود (حدود 15 دقیقه).
4 . مخلوط را هم بزنید تا تره فرنگی و هویج به آرامی سرخ شوند (2 تا 3 دقیقه).
5. خوراک تره فرنگی را سرو کنید.|آموزش آشپزی ایرانی و خارجی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید