طرز تهیه:
ماکارونی را به روال همیشه بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید. فر را روی درجۀ ۱۲۰ سانتی گراد تنظیم و روشن کنید و ظرف موردنظر را کمی چرب کنید. ماکارونی، ذرت، فلفل دلمهای قرمز ریز خرد شده، هویج رنده شده، پنیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و در ظرف آماده بریزید. تخم مرغ و شیر را با هم بزنید و روی مخلوط ماکارونی بریزید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد. پس از کمی سرد شدن برش بزنید و سرو کنید.
>> آفتاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد
ورزش ایران در سال ۱۴۰۳ روزهای خوبی را تجربه کرد